Lafabrik munkaruházat 
Mennyiségi kedvezmények!
 
Lafabrik munkaruházat

Logózott termékek rövid határidővel!

 Lafabrik munkaruházat

Gyors ügyintézés, termékgarancia!

Bemutatkozás

munkavédelmi ruházat

Bemutatkozik a Dr. Work Kft!

Már cégünk megalapításánál eldöntöttük azt, hogy a szakértelem mellett a minőséget és az egyediséget szeretnénk képviselni a piacon.

Sokévnyi gyakorlat és tapasztalat van mögöttünk, amelyek segítségével maximális készséggel tudunk állni a munkavédelemhez és a munkaruházattal kapcsolatos kérdésekhez. Általánosnak mondható kínálatunk mellett hímzéssel, szitanyomással és lézergravírozással is foglalkozunk, hogy termékeink még egyedibbek és személyre szabottabbak lehessenek. Logók, emblémák, minták pólóra, pulóverre vagy más ruhatermékre nyomva és hímezve! Legyen szó akár szélsőséges, extrém akár hétköznapibb munkakörülményről széles kínálatunk a legtöbb eshetőségre megoldást nyújt! Weboldalunkon a legjobb ár-érték arányú termékeinket válogattuk össze. Ezeken kívül természetesen bármilyen reklámruházattal és munkavédelemmel kapcsolatos ajánlatkérésnek eleget tudunk tenni, mivel beszállítóink a termékeikkel tökéletesen lefedik a magyar piaci igényeket.

A célunk, hogy teljes mértékben ki tudjunk szolgálni! Legyen szó emblémázott ruházatról vagy munkavédelmi felszerelésről – mindent a kezedbe adunk!

Kapcsolat

Dr. Work Kft.

Hírlevél

Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk a legjobb szolgáltatás és felhasználói élmény érdekében.