Lafabrik munkaruházat 
Mennyiségi kedvezmények!
 
Lafabrik munkaruházat

Logózott termékek rövid határidővel!

 Lafabrik munkaruházat

Gyors ügyintézés, termékgarancia!

Grafikai tervezés

logózott munkaruházat

Személyre szabottság profi látványtervvel!

Céges csapatépítő? Egységes munkaruházat? Ha rendelkezésedre áll egy jó minőségű, nagy felbontású logó, akkor tulajdonképpen semmi sem állhat az egyediség útjába!

Nyugaton óriási kultusza van a logózott céges ruha jelenségének, ami egyébként nem is csoda: hiszen egy jól elhelyezett, megnyerő formába csomagolt embléma egyenes út a vásárló szívéhez. Ebből az okból kifolyólag egyes cégek presztízsértékűen kezelik a logózott, emblémázott munkaruházatot. Minőség, összetartozás, csapatszellem egyetlen termékben megvalósítva! Kíváncsi vagy, hogy hogyan nézne ki a céges logód egy jól szabott, minőségi pamutfelsőn vagy egy polár kabáton? Igényeidhez mérten látványterv készítéssel is foglalkozunk! Tegyél próbára minket!

Logózott termék logó nélkül?

Ne aggódj, előttünk ez sem lehet akadály!

Kreatív csapatunk elképzeléseidhez és céged arculatához igazított logókészítést is vállal! Dolgozz tehát bármilyen szakterületen (autószerelés, marketing, weblapkészítés, biztosítási ügynök, stb..), biztosan tudunk olyan személyre szabott logótervet készíteni, amelyből garantáltan egyből beleszeretsz! Változatos formavilág, figyelemfelkeltő színek, szolid vagy éppen hívogató megoldások - vedd fel velünk a kapcsolatot és induljon a közös munka akár már holnap!

Kapcsolat

Dr. Work Kft.

Hírlevél

Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk a legjobb szolgáltatás és felhasználói élmény érdekében.