Lafabrik munkaruházat 
Mennyiségi kedvezmények!
 
Lafabrik munkaruházat

Logózott termékek rövid határidővel!

 Lafabrik munkaruházat

Gyors ügyintézés, termékgarancia!

Hasznos

munkavédelmi ruházat

Miért fontos a jó munkavédelmi bakancs?

Sokan abba a hibába esnek, hogy nem húznak munkavédelmi bakancsot a lábukra, mondván "nem esztétikus". Ezzel óriási kockázatot vállalnak, hiszen valljuk be - speciális munkakörülmények speciális munkaruházatot igényelnek. Az elmúlt években rohamléptekben javult és korszerűsödött a munkavédelmi bakancsok kinézete, így bátran állíthatjuk, hogy a kínálat esztétikája ma már nem lehet akadályozó tényező a vásárlás során.

A megfelelő "munkás bakancs" a biztonságérzet növelésén túl, kiválóan szigetel, véd az esetleges áramütésektől, sőt, megerősített szerkezetének köszönhetően maximálisan óvja a lábat a ráeső terhektől. A csúszásgátlóval ellátott talpak tökéletes tapadást biztosítanak minden évszakban és minden felületen!

Hogyan öltözzünk nyáron a munkavédelmi előírásoknak megfelelően?

Ha olyan helyen dolgozunk, akkor nem csak télen, de nyáron is kiemelt figyelmet kell fordítanunk a tökéletes munkaruházat megtalálására! Sajnálatos módon a melegebb évszakokban egy picivel nehezebb dolgunk van, hiszen a hőség, a forró beton, a tűző napsugarak nem csak fizikailag, de szellemileg is próbára teszik az embert.

Hogyan érdemes tehát nyáron munkavédelmi ruházatot választani? Első és legfontosabb a megfelelő anyagválasztás és a jó szellőzés. Állig begombolt speciális ruházatban és bőr, acélbetétes bakancsban valljuk be, hogy kínok kínja lenne dolgozni. A komfortos munkavégzéshez időt, energiát kell szánnunk arra, hogy megtaláljuk a tökéletes ruházatot, éppen ezért fontos, hogy megfelelő nyári munkavédelmi ruházatunk mindenképpen legyen! A komfortos nyári munkaélményért ajánlunk beszerzésre (ha a körülmények engedik) egy kényelmes munkavédelmi szandált (vagy célcipőt), amely a kiváló szellőzés mellett olajálló és csúszásmentes talppal rendelkezik. A ruházatunk a fentebb leírtaknak megfelelően jól szellőző, könnyű anyagból készülő védőruha legyen, amely viselése nem jelent gondot a 30 fok feletti hőségben sem!
munkavédelmi ruházat

Kapcsolat

Dr. Work Kft.

Hírlevél

Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk a legjobb szolgáltatás és felhasználói élmény érdekében.